Γυναίκα>Περιποίηση Προσώπου>Αντιγήρανση>Κρέμες Ματιών>Labo 12 Densifying-Filler Αντιγηραντική & Συσφικτική Κρέμα Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ 15ml

-35% Labo 12 Densifying-Filler Αντιγηραντική & Συσφικτική Κρέμα Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ 15ml Zoom

Labo 12 Densifying-Filler Αντιγηραντική & Συσφικτική Κρέμα Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ 15ml

8051417832205

Νέο προϊόν

Η κρέμα ματιών Fillerina 12HA Densifying Filler Eye Contour Cream Grade 4 αποτελεί μια αγωγή καθημερινής περιποίησης με δράση αναπλήρωσης και σύσφιξης στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Περισσότερα

41,50 €

-22,00 €

63,50 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Η υψηλή συγκέντρωση του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συμπλέγματος των 12 υαλουρονικών Fillerina εξασφαλίζει εντατική αντιρυτιδική δράση filler στις ρυτίδες στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
  • Ταυτόχρονα, η σύνθεση έχει ενισχυθεί με 3 μόρια κολλαγόνου και 2 μόρια ελαστίνης για την ενίσχυση της δράσης αναπλήρωσης της πυκνότητας και σύσφιξης.
  • Τα ενεργά συστατικά χαρίζουν επίσης 24ωρη εντατική ενυδάτωση σε βάθος, πλούσια αντιγηραντική προστασία και θρέψη.

Η Fillerina 12HA Densifying Filler Eye Contour Cream διατίθεται σε 3 διαφορετικές συνθέσεις που περιέχουν διαφοροποιημένα μίγματα από 12 μόρια υαλουρονικών οξέων, 3 μόρια κολλαγόνου και 2 μόρια ελαστίνης, ώστε να επιλεχθεί η κατάλληλη, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και των ρυτίδων.

Βαθμός 4 (Grade 4):

  • Βαθιές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης.
  • Επιδερμίδα με πολύ μειωμένο τόνο και ελαστικότητα.
  • Ορατή χαλάρωση.

 

ΧΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Εφαρμόστε την Fillerina 12HA Densifying Filler Eye Contour Cream Grade 4 πρωί ή/και το βράδυ στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

7 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: