Φαρμακείο>Οπτικά>Οφθαλμικές Σταγόνες>Ursapharm Hylo Comod Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες 10ml

-17% Ursapharm Hylo Comod Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες 10ml Zoom

Ursapharm Hylo Comod Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες 10ml

4031626710369

Νέο προϊόν

Λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες για τη βελτίωση της λίπανσης της επιφάνειας των οφθαλμών σε περιπτώσεις ξηροφθαλμίας, αισθήματος καύσου ή αίσθησης ξένου σώματος λόγω περιβαντολλογικών συνθηκών, καθώς και σε οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Κατανάλωση εντός 3 μηνών μετά το άνοιγμα.
Συμβατό με τους φακούς επαφή

Περισσότερα

9,70 €

-2,00 €

11,70 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες

Οι οφθαλμικές σταγόνες HYLO-COMOD περιέχουν υαλουρονικό οξύ, μια ουσία φυσιολογική για το ανθρώπινο σώμα. Βρίσκεται για παράδειγμα στο αρθρικό υγρό και στο υαλοειδές σώμα του οφθαλμού.
Αυτή η ουσία έχει την ικανότητα να δημιουργεί στην επιφάνεια του ματιού ένα ομοιόμορφο, σταθερό και μακράς διάρκειας φιλμ ενυδάτωσης, το οποίο δε φεύγει ούτε επηρεάζει αρνητικά την όραση προστατεύοντας  το μάτι από ξηροφθαλμία και ερεθισμούς,

Επιπλέον το COMOD επιτυγχάνει εξοικονόμηση στην κατανάλωση με την ακριβή δοσολογία, κατά την οποία με τη δύναμη συμπίεσης μπορούμε να επηρεάσουμε το μέγεθος της σταγόνας.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των οφθαλμικών σταγόνων HYLO-CARE είναι ότι δεν περιέχουν συντηρητικά, γεγονός που τις καθιστά ανεκτές, ακόμα και σε μακροχρόνια χρήση.



21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: