Φαρμακείο>Οπτικά>Οφθαλμικές Σταγόνες>Zwitter Hyalovet Οφθαλμικές Σταγόνες 20amps

Zwitter Hyalovet Οφθαλμικές Σταγόνες 20amps Zoom

Zwitter Hyalovet Οφθαλμικές Σταγόνες 20amps

5200416700012

Νέο προϊόν

Ενυδατικές οφθαλμικές σταγόνες σε φιαλίδια μιας δόσης. Για τη δυσφορία, τον πόνο και τα ενοχλήματα από το φυσικό περιβάλλον.
Χαρίζουν προστασία, ενυδάτωση και παρατεταμένη ανακούφιση στα μάτια. Κατάλληλο για χρήση με φακούς επαφής.
Χωρίς συντηρητικά.

Περισσότερα

10,50 €

Πληροφορίες

Το HYALOVET προστατεύει, υγραίνει και διατηρεί λεία την επιφάνεια του οφθαλμού ανακουφίζοντας επί μακρόν από ενοχλήσεις που σχετίζονται με:

- Μηχανικό stress, όπως δυσφορία από μακροχρόνια χρήση, μαλακών ή σκληρών φακών επαφής, ή από άλγος κατά τη διάρκεια διαγνωστικών εξετάσεων.

- Περιβαλλοντικό stress, που προέρχεται από κλιματισμό, αέρα, κρύο, ξηρότητα χώρου ή αέρα μολυσμένο από καπνό τσιγάρου για παράδειγμα.

- Οπτικό stress, από έντονη προσήλωση που προέρχεται από παρατεταμένη χρήση Η/Υ, μικροσκοπίων, καθώς και κατά τη διάρκεια πολύωρης οδήγησης οχημάτων.

ΧΡΗΣΗ
Κόψτε ένα φιαλίδιο μιας χρήσεως από τη συστοιχία. Βεβαιωθείτε, ότι το φιαλίδιο μιας χρήσεως δεν είναι κατεστραμμένο. Στρίψτε την επίπεδη επιφάνεια (μην την τραβήξετε). Χρησιμοποιείστε μια ή δύο σταγόνες στον κάθε οφθαλμό ή στην εσωτερική επιφάνεια του φακού επαφής. Σε περίπτωση που η ενόχληση παραμένει, συμβουλευτείτε τον οφθαλμίατρό σας.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: