Γυναίκα>Περιποίηση Προσώπου>Αντιγήρανση>Serum>Clinea Hyaluronic Waterbomb Ενυδατικό Serum Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 30ml

Clinea Hyaluronic Waterbomb Ενυδατικό Serum Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 30ml

5201314168102

Νέο προϊόν

Ορός προσώπου με υαλουρονικό της Clinea, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περισσότερα

28,00 €

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σύμπλοκο 4 Balance Boosters

  • Γνώρισε το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance boosters που πρωταγωνιστεί σε όλα τα προϊόντα Clinéa. Το μυστικό της αποτελεσματικότητας του βρίσκεται στην συνεργατική δράση των συστατικών που το αποτελούν: Βιο ινουλίνη, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και εκχύλισμα κομπούχας, που συμβάλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος (μικροβίωμα, pH, δερματικός φραγμός & κυτταρική επικοινωνία) και χαρίζουν υγιή και αναζωογονημένη όψη.

5% σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος

  • Είναι ο απόλυτος superstar της ενυδάτωσης και αποτελείται από 5 διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος για να πλημμυρίσει το δέρμα σου άμεσα με ενυδάτωση. Αυτός ο αποτελεσματικός συνδυασμός, διεισδύει γρήγορα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενυδατώνει και επανορθώνει το δέρμα από μέσα, διεγείρει την παραγωγή κεραμιδίων, προσκολλάται στην επιφάνεια του δέρματος και σχηματίζει ένα προστατευτικό πυκνό φιλμ μειώνοντας τη διαδερμική απώλεια νερού.

Έλαιο CBD

  • Το διάσημο αντιοξειδωτικό έλαιο, γνωστό για την αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική του δράση, βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας σου.


ΧΡΗΣΗ


Εφάρμοσε κάθε πρωί στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό και πριν την κρέμα ημέρας/νύχτας.

18 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: