Γυναίκα>Περιποίηση Προσώπου>Αντιγήρανση>Serum>Clinea Bio-Retinol Reset Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Ρετινόλη για Λάμψη 30ml

Clinea Bio-Retinol Reset Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Ρετινόλη για Λάμψη 30ml

5201314168119

Νέο προϊόν

Ορός προσώπου με ρετινόλη της Clinea, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

  • Δερματολογικά ελεγμένος.

  • 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Περισσότερα

27,00 €

Πληροφορίες

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος.
  • Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Σύμπλοκο 4 Balance Boosters

Γνώρισε το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters που πρωταγωνιστεί σε όλα τα προϊόντα clinéa.

Το μυστικό της αποτελεσματικότητας του βρίσκεται στην συνεργατική δράση των συστατικών που το αποτελούν: υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιο ινουλίνη και εκχύλισμα κομπούχας (προϊόν ζύμωσης), που συμβάλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος (μικροβίωμα, pH, δερματικός φραγμός & κυτταρική επικοινωνία) και χαρίζουν υγιή και αναζωογονημένη όψη.

2% Νιασιναμίδη

Η πανίσχυρη 2% Νιασιναμίδη βοηθά στην εξισορρόπηση του ανομοιόμορφου τόνου του, βελτιώνει την ελαστικότητα με αποτέλεσμα το δέρμα σου να συντονίζεται σε ένα πιο φωτεινό και απαλλαγμένο από ρυτίδες vibe.

1% Bakuchiol

Η φυσική εναλλακτική της ρετινόλης, που προσφέρει απαράμιλλη αντιγηραντική δράση χωρίς τις ανεπιθύμητες ενέργειες της ρετινόλης.


ΧΡΗΣΗ

Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

18 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: