Συμπληρώματα Διατροφής>Ειδικά Συμπληρώματα>Ενίσχυση Ανοσοποιητικού>Now Foods Zinc Picolinate 50mg 60 κάψουλες

Now Foods Zinc Picolinate 50mg 60 κάψουλες Zoom

Now Foods Zinc Picolinate 50mg 60 κάψουλες

733739015501

Νέο προϊόν

Now Foods Zinc Picolinate 50mg 60 κάψουλες

Ο ψευδάργυρος είναι ένα ουσιώδες στοιχείο του οργανισμού και παίζει ένα σημαντικό ρόλο σε πολλές ενζυμικές αντιδράσεις του.

Η απαίτηση ψευδαργύρου για τη σύνθεση του DNA (γενετικό υλικό) και των νέων ιστών, τον καθιστούν ζωτικής σημασίας στοιχείο για την ομαλή αύξηση και ανάπτυξη στην παιδική ηλικία.


Περισσότερα

11,00 €

-10,90 €

21,90 € συμπερ. Φ.Π.Α.

Πληροφορίες


  • Το Ζinc Picolinate 50mg της NOW σε πικολινική μορφή, η πλέον απορροφήσιμη μορφή, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις μη γονιμότητας σε άντρες και γυναίκες, καθώς και σε περιπτώσεις αύξησης των σωματικών και νοητικών αναγκών.
  • Ο ψευδάργυρος απαιτείται για τη δημιουργία των Τ-λεμφοκυττάρων που επιτίθενται στους ιούς και τα παθογόνα βακτήρια, βοηθώντας τα έτσι να καταπολεμήσουν τις λοιμώξεις.
  • Τα συμπληρώματα ψευδαργύρου χρησιμοποιούνται βοηθητικά στη θεραπεία δερματολογικών προβλημάτων, όπως τα έλκη στα πόδια.
  • Είναι απαραίτητο συστατικό για περισσότερα από 100 ένζυμα που εμπλέκονται στην πέψη και τη χρησιμοποίηση του λίπους, των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων, ενώ είναι στενά συνδεδεμένος με τη διαδικασία παραγωγής ενέργειας.
  • Μετέχει κυρίως σε μεταβολικές και χημικές αντιδράσεις στα νεφρά, στο συκώτι, στο πάγκρεας και στον εγκέφαλο, για αυτό και επηρεάζει άμεσα πολλά οργανικά συστήματα, όπως το νευρικό, το ανοσοποιητικό και το αναπαραγωγικό.
  • Χωρίς: μαγιά, σιτηρά, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγά, ψάρια, οστρακοειδή ή ξηρούς καρπούς.XΡΗΣΗ - ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
 1 κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

14 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: